fbpx
  /    /  Čestitke za djevojčice, Čestitke za dječake  /  Čestitka Nilski konj

Čestitka Nilski konj

kn20.00

kn

Dodatne informacije

Dimenzije 10 × 15 cm

Opis

Čestitka za rođenje djeteta neizostavan je dio svakog telegrama i poklona, ​​jer se njome pokazujete koliko vam znače. Možete birati između nekoliko različitih motiva čestitki. Na unutarnjoj strani čestitke možemo napisati vašu osobnu posvetu ili jedan od naših najpopularnijih prijedloga. U nastavku dodajemo i vaše ime i čestitka je skoro spremna. Nedostaje samo omotnica i naljepnica s našim logom, koja zapečati omotnicu i osigurava gotov korporativni imidž.

DIMENZIJE:

Veličina čestitke: 105 x 148 mm

Težina čestitke: 240 grama

Težina omotnice: 120 grama

Posvetila

Dobrodošlo na svijet, biće malo, čisto i meko, a na pogled drago i sretno, život s ovakvim roditeljima prava je bajka, zato mirno rasti i uživaj u svim trenucima što ti ih život pruža.

Od danas više niste sami, ništa nije kao prije, od danas jedna zvijezda mala s ljubavlju vas grije.

Računajte da je malo dana koji će se po količini radosti moći usporediti s ovim. Vaš život je danas dobio smisao kroz malog anđela koji je proširio vašu obitelj. Sretno rođenje kćerkice(sinčića)!

Čestitamo na tom blagu koje od danas imate čast držati u naručju i volite više nego same sebe. Danas ćete shvatiti da postoji još jača ljubav i sreća od one koju ste do sada imali.

Dobrodošla na svijet, divna mala djevojčice (malog dječaka). Neka Bog blagoslovi tebe i tvoje roditelje i neka vam život ispuni samo radosnim trenucima.

Čestitamo vam na prinovi u vašoj obitelji. Želimo da dijete unese u vaše živote još više ljubavi i radosti.

Želimo toplu dobrodošlicu maloj/malome (ime), ona/on je nova zraka sunca koja obasjava vašu prekrasnu obitelj. Čestitke ponosnim roditeljima!

Čestitamo na rođenju vašeg djeteta. Puno sreće, zdravlja i svega ostalog što život nudi želimo Vam od srca.

Želimo vam sve najbolje u sigurnom dolasku vaše nove bebe. Neka ovo vrijeme bude vrijeme koje ćete uvijek cijeniti i koje će biti ispunjeno lijepim uspomenama.

Jako smo uzbuđeni što je vaša beba stigla sretno i sigurno! Neka vaša nova uloga roditelja bude ispunjena radošću i srećom!