fbpx
  /    /    /  Paketići

Paketići

Ponestalo vam je ideje? Svejedno želite iznenaditi s potpunim poklonom za slavljenika mališana? Došli ste na pravu stranicu. Predstavljamo vam naše paketiće, koji će sigurno razveseliti djevojčice, dječake, blizance ili mame. Kako bi vaš poklon bio potpun za vas smo pripremili estetsko dovršene pakete s korisnim darovima, odjećom i igračkama. Svaki poklon ima posvetu koju možete napisati sami ili izabrati jednu od naših prijedloga, ukoliko vjerujete našim poetičnim prijedlozima. Rješenje se nađe sa svakoga tko želi poslati telegram za rođendan ili paket za novorođenče.

Potpuni paketićI namijenjeni telegramima za rođenje

Naši paketići su potpuno rješenje za ugodno iznenađenje povodom rođendana mališana. Iskoristite našu mogućnost isporuke telegrama na dom ili pošaljite poklon čak i onda, kada se udaljeni i želite iznenaditi s dobrim željama!

 Slavite novo rođenje?

Pošaljite paket za novorođenče

Znamo da u prvim danima novoga života ne mogu svi biti uz rodilju i novorođenče. Zato smo za te prigode za vas pripremili ljupke pakete. Bez obzira na to slavite li rođenje jednog djeteta ili blizanaca, svaki mališan moći će iz vaših ruku primiti prilagođeni i očaravajući poklon kojega će mu mama s veseljem pokazati.

U koliko u našoj ponudi ne budete naši paket koji odgovara vašim potrebama možete pripremiti vlastiti personalizirani paketić.