Uvijek imate mogućnost prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina internetskih preglednika automatski prihvaća kolačiće, što možete promijeniti u postavkama tako da vaše računalo odbija kolačiće ili da dobijete upozorenje prije spremanja kolačića.

Za informacije o postavkama kolačića kliknite na naziv Vašeg preglednika:

KORIŠTENJE KOLAČIĆA NA NAŠOJ WEB STRANICI

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo mogli razlikovati posjetitelje i brojati njihov broj isključivo za vlastite potrebe i tako poboljšati rad stranice. U tu svrhu koristimo najrašireniji alat Google Analytics. Više o Google Analytics kolačićima možete pročitati s klikom na ovu poveznicu.

Naša web stranica također koristi kolačiće koji Vam omogućuju bolje korisničko iskustvo tako da pamte Vašu prijavu ili registraciju na web stranici, podatke unesene u online obrasce i Vaš pristanak na korištenje kolačića.

Podatke prikupljene uz pomoć kolačića nećemo prosljeđivati ​​trećim stranama.

Vrste kolačića koje koristimo:

Ime piškotka Namen Čas piškotka Stran
_ga Statistika pregleda web stranice 2 leti https://izzie.si/hr/
_gid Statistika pregleda web stranice 1 dan https://izzie.si/hr/
_gat_gtag_UA_110568486_1 Statistika ogledov spletne strani 1 dan https://izzie.si/hr/
__cfduid ID piškotek za storitev Cloudflare 1 leto https://izzie.si/hr/
cookie_notice_accepted Kolačić pamti vaše postavke u vezi s prihvaćanjem neobaveznih kolačića 1 mesec https://izzie.si/hr/

Obavezni kolačići

Ovi su kolačići nužni za kretanje web-mjestom i korištenje njegovih značajki, kao što je pristup sigurnim područjima web-mjesta. Bez ovih kolačića nije moguće pružiti usluge koje ste tražili, npr. obrazac za nagradnu igru ​​i sl.

Kolačići izvedbe

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako se web stranica koristi, kao što su stranice koje korisnici najčešće posjećuju i pojavljuju li se poruke o pogreškama na web stranici. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke koji bi mogli identificirati korisnika. Sve prikupljene informacije su agregirane i stoga anonimne. Ovi se kolačići koriste samo za poboljšanje funkcionalnosti web stranice.
Nastavkom korištenja naše web stranice nakon što ste primili obavijest o kolačićima, pristajete na postavljanje ove vrste kolačića na vaš uređaj.

Funkcionalni kolačići

Ovi kolačići omogućuju web stranici da zapamti vaše odabrane opcije (na primjer, vaše korisničko ime, jezik ili regiju u kojoj se nalazite) i nudi vam poboljšane, osobnije opcije. Ovi kolačići također mogu zapamtiti promjene veličine fonta i drugih dijelova web stranice koje možete prilagoditi. Također su korisni za pružanje usluga koje ste zatražili, poput gledanja videa ili komentiranja na blogu. Podaci prikupljeni ovim kolačićima mogu biti anonimni i ne prate vaše pregledavanje drugih web stranica.